Unieke cadeaus

Naast bloemen, planten, potten,vazen, giftcards en wenskaarten van Touché Cards heeft Bloementuin Keizerswaard ook een uitgebreid assortiment gifts. Kwaliteitsproducten die zorgvuldig zijn geselecteerd en passen bij het totaalaanbod. Zo zijn er Ashleigh & Burwood fragrance lampen en geurolie en WoodWick sojawas kaarsen met houten lont voor een verjaardag, huwelijk, Valentijn, geboorte of zomaar.

Ashleigh & Burwood Fragrance Lampen en Geurolie

De unieke Fragrance lampen en olie van Ashleigh & Burwood uit Engeland is een andere ontdekking die we graag met klanten delen. De lamp elimineert ongewenste geurtjes zoals etensgeuren en dierengeuren en zuivert de lucht van bacteriën. Een heerlijke geur van Ashleigh & Burwood verspreidt zich vervolgens in de ruimte. Dit proces wordt catalytic oxidatie genoemd. In de steen zitten metalen verwerkt die tot wel 200 graden Celsius kunnen opwarmen. Deze reactie zuivert de lucht en verwijderd nare geurtjes in de omgeving. Als u de lamp maar voor 1 uur laat branden geeft dit al uren plezier van de persoonlijk gekozen geur.

Bekijk onze aanbiedingen ››
gifts-ashley-and-burwood-woodwick-bloementuin-keizerswaard.jpg

bloementuin-keizerswaard-gifts.jpg

WoodWick geurkaarsen

Onze WoodWick geurkaarsen komen uit Amerika. Ze zijn gemaakt van sojawas met maar 1% parafine waardoor ze minder walmen en hebben als eerste ter wereld een volledig houten lont aan een kaars toegevoegd. Deze speciale kaarsen geven een knapperend, rustgevend geluid als een haardvuur.

Ze komen in diverse geuren, zoals fruit, bloemen, kruiden, hout en babypoeder. De kaars zit in een glazen pot met een houten deksel die ook na gebruik ingezet kan worden voor andere doeleinden zoals een waxinelicht of bloemenvaasje. Zelfs astmatische klanten kunnen deze kaarsen goed verdragen, een unicum!

Social media

Blijf up-to-date door ons te volgen op social media.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08.00 - 18.00 uur

Vrijdag
08.00 - 21.00 uur

Zaterdag
08.00 - 17.30 uur

Contactgegevens

Keizerswaard 19
3078 AL Rotterdam

T  010 - 482 68 65
E  info@bloementuinkeizerswaard.nl

Neem contact op ››
Scroll naar boven