Unieke cadeaus

Naast bloemen, planten, potten,vazen, giftcards en wenskaarten van Touché Cards heeft Bloementuin Keizerswaard ook een uitgebreid assortiment gifts. Kwaliteitsproducten die zorgvuldig zijn geselecteerd en passen bij het totaalaanbod. Zo zijn er Ashleigh & Burwood fragrance lampen en geurolie, Ashleigh & Burwood Reed diffusers en WoodWick sojawas kaarsen met houten lont voor een verjaardag, huwelijk, Valentijn, geboorte of zomaar.

Ashleigh & Burwood Fragrance Lampen en Geurolie

De unieke Fragrance lampen en geurolie van Ashleigh & Burwood uit Engeland is een andere ontdekking die we graag met klanten delen. De lamp elimineert ongewenste geurtjes zoals etens- en dierengeuren en zuivert de lucht van bacteriën. Dit proces wordt catalytic oxidatie genoemd. Als u de lamp maar voor 1 uur laat branden geeft dit al uren plezier van de persoonlijk gekozen geur.

Ashleigh & Burwood Reed Diffusers

Met deze geurstokjes breng je heel simpel de heerlijkste geuren in je omgeving. De natuurlijke "reeds" absorberen de olie en verspreiden die in de ruimte waarin ze staan.  De stokjes raken verzadigd door de geurolie. Zo krijg je heerlijke geuren in huis/kantoor. Van deze Reed Diffusers kun je een aantal maanden per fles genieten.

Bekijk ons online aanbod ››
gifts-ashley-and-burwood-woodwick-bloementuin-keizerswaard.jpg

bloementuin-keizerswaard-gifts.jpg

WoodWick geurkaarsen

Onze WoodWick geurkaarsen komen uit Amerika. Ze zijn gemaakt van sojawas met maar 1% parafine waardoor ze minder walmen en hebben als eerste ter wereld een volledig houten lont aan een kaars toegevoegd. Deze speciale kaarsen geven een knapperend, rustgevend geluid als een haardvuur.

Ze komen in diverse geuren, zoals fruit, bloemen, kruiden, hout en babypoeder. De kaars zit in een glazen pot met een houten deksel die ook na gebruik ingezet kan worden voor andere doeleinden zoals een waxinelicht of bloemenvaasje. Zelfs astmatische klanten kunnen deze kaarsen goed verdragen, een unicum!

Scroll naar boven